Sárkánylovas

A Holnemvolt Fesztivál hivatalos blogja. Hírek, történetek, fellépők, storytelling.

Friss topikok

  • rigó04: én meg itten írtam rólatok: blackoriole.blogspot.com/2012/04/holnemvolt-fesztival-2012-nemzetkozi.... (2012.04.19. 14:42) Egy elvarázsolt hétvége

Szombat esti kísértések

holnemvoltfesztivál 2012.04.10. 01:38

A szombat este a Holnemvolt Fesztiválon hagyományosan a kísértetmeséké és a hátborzongató történeteké. Tavaly temetők, templomok, szellemek voltak a főszerepben, és bevalljuk, a torkunkban dobogott a szívünk, miközben hallgattuk a történeteket, és hátranéztünk, amikor hazafelé indultunk...

A hagyományt az idén is folytatjuk, és szombat este mindenkit várunk egy kis borzongásra. Ezt a programot tényleg nem ajánljuk 14 éven aluliaknak!

 


A kb. egy órás programra külön is lehet jegyet venni a helyszínen 1000 forintért (a napijegyben természetesen ez is benne van).
 

Címkék: mese fesztivál szellem storytelling kísértet holnemvolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkanylovas.blog.hu/api/trackback/id/tr884374510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása