Sárkánylovas

A Holnemvolt Fesztivál hivatalos blogja. Hírek, történetek, fellépők, storytelling.

Friss topikok

  • rigó04: én meg itten írtam rólatok: blackoriole.blogspot.com/2012/04/holnemvolt-fesztival-2012-nemzetkozi.... (2012.04.19. 14:42) Egy elvarázsolt hétvége

Hulladékpapír, szubjektív atlasz és csoki

holnemvoltfesztivál 2012.04.12. 17:16

A II. Holnemvolt Fesztivált non profit munkával szerveztük meg. Sokan, sokat segítettek nekünk abban, hogy az esemény létrejöjjön. Ezúton is köszönjük!

Helyek

A fesztivál helyszíne az idén is a LÖK (Lágymányosi Ökumenikus Központ), amely az Evangélikus Egyetemi Gyülekezet otthona. A helyszínt a Magyarországi Evangélikus Egyház biztosítja.

A Birs Bisztro az első kedvcsináló mesélés a helyszíne volt, jelenleg is itt tekinthető meg a Storytelling Bowls kiállítás. A bisztró biztosította a bort a megnyitón, a hétvégén pedig kitelepülnek a fesztivál helyszínére, hogy senkinek ne kelljen éhesen vagy szomjasan hallgatnia a meséket.

A Macska Miau a 2. bemelegítő mesélés helyszíne volt. A vega konyhával rendelkező kultúrkocsma programjait érdemes máskor is megnézni, koncertek és más kulturális események is vannak.

A vasárnap délelőtti mesélés az udvaron lesz egy gigantikus sátorban. A sátort kedvezményesen béreljük a Full Party Service cég jóvoltából.

Dekor és dizájn

A plakátot és a szórólapot a Grünfelder Design tervezte. A fesztivál páholyául szolgáló óriási papírbálákat a Duna Recycling biztosítja, az egyedi készítésű, vicces lampionokat pedig a NeoLux csoporttól kaptuk. A dekorációhoz felhasznált színes papírokat a Papyrus Zrt. ajánlotta fel, a Rododendron Galéria pedig a fesztivál színpadának hátterét adó képeket összetartó csipeszekkel járult hozzá a fesztiválhoz. A babzsák-problémáinkat a Guboo oldotta meg.

Nass

A műsorok között a fellépőknek és a közönségnek is ennie kell... Nassolni valóból nem lesz hiány a Chio Magyarország Kft-nek köszönhetően. A ChocoMe egyedi kézműves csokoládékkal és hozzájuk illő borokkal/pálinkákkal támogatta, hogy fellépőinknek valamilyen különleges, ugyanakkor magyar ajándékot adhassunk.

Könyvek

Ingyen kaptunk 12 db Magyarország szubjektív atlasza című kétnyelvű (angol-magyar) könyvet a Kitchen Budapest jóvoltából, ezekkel a fellépőket fogjuk megajándékozni. A támogatóink között szerepel a Pagony Könyvkiadó is, sok olvasójukat csábították reklámhadjáratukkal a fesztiválra.

A Manó Könyvek kiadó (Líra) jóvoltából a fesztivál fővédnöke, Varró Dániel könyveit is meg lehet majd venni a fesztiválon.

Technika

Az egyik legfontosabb kelléket, a vezeték nélküli mikroportokat (Shure SLX) a Colossal Kft. kölcsönözte nekünk.

 

Fotó: Petrikovics Edit

Címkék: fesztivál szponzor dekoráció mesemondó holnemvolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkanylovas.blog.hu/api/trackback/id/tr54391528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása